Despre noi

Cine suntem...

La Gorilla Safety, misiunea noastra este simpla: sa oferim încălțăminte de protectie de cea mai inalta calitate adaptata la activitatea desfasurata, care sa va mentina in siguranta pe santier, in depozit, in productie, in service, sau oriunde va desfasurati activitatea. Ne angajam sa va oferim produsele si serviciile de care aveti nevoie pentru a va proteja de pericolele aferente locului de munca dar in acelasi timp, impreuna cu cei mai seriosi si activi producatori din Europa propunem incaltaminte care sa va asigure confort de calitate si de durata.

Experienta vasta

Avem o experienta vasta de peste 10 ani in domeniul incaltamintelor de protectie si intelegem nevoile specifice ale diferitelor industrii. Oferim o gama larga de produse de la branduri de top, astfel incat sa puteti gasi incaltamintea potrivita pentru nevoile dumneavoastra. Am inceput activitatea comerciala din 2003 iar din 2015 am trecut la gama PRO. In ultimii 3 ani am sintetizat si am ajuns la cele mai potrivite echipamente de protectie ca pret si functionalitate.

Angajamentul nostru fata de siguranta

Intelegem ca siguranta dumneavoastra, sau a angajatilor unei firme sunt prioritati de baza si de aceea suntem dedicati sigurantei dumneavoastra si ne angajam sa va furnizam cele mai bune produse si servicii posibile. Va propunem o diversitate de resurse din care puteti alege, dar puteti cere o recomandare concreta, inclusiv instruire pentru firme, materiale informative si sfaturi de siguranta.

De ce sa alegeti Gorilla Safety?

  • Am selectat de-a lungul timpului pantofi si bocanci de protectie de la branduri puternice pentru beneficiul dvs.
  • Avem o experienta vasta in domeniul echipamentelor de protectie profesionale, de peste 10 ani
  • Echipa noastra dedicata este aici pentru a va ajuta
  • Suntem dedicati sigurantei dumneavoastra
  • Oferim o varietate de resurse pentru a va ajuta sa va mentineti in siguranta in orice conditii de lucru.
Shopping Cart