Progetto Postura este o linie de încălțăminte revoluționară de la Aboutblu, concepută pentru a îmbunătăți postura și a oferi un plus de confort pe tot parcursul zilei. Această colecție utilizează o serie de tehnologii avansate care lucrează împreună pentru a sprijini coloana vertebrală și a reduce oboseala musculară. Tehnologia brevetată Biomeccanica®: Talpa cu design ergonomic: Oferă suport optim pentru arcada piciorului și distribuie uniform greutatea corporală. Sistemul brevetat "Active Arch Support": Susține arcada plantară și previne pronația excesivă, contribuind la o postură corectă. Materialul din spumă cu memorie: Se mulează perfect pe forma piciorului, oferind amortizare și confort sporit. Alte caracteristici inovatoare: Partea superioară din piele naturală: Respirabilă și flexibilă, se adaptează perfect la forma piciorului. Căptușeală antibacteriană: previne apariția mirosurilor neplăcute și menține piciorul uscat. Talpa antiderapantă: Asigură stabilitate și previne accidentele. Beneficiile utilizării încălțămintei Progetto Postura: Îmbunătățește postura: Reduce durerile de spate, gât și umeri. Reduce oboseala musculară: Oferă un plus de confort pe tot parcursul zilei. Previne apariția problemelor ortopedice: Ajută la menținerea unei poziții corecte a coloanei vertebrale. Progetto Postura este alegerea ideală pentru: Persoanele care petrec mult timp în picioare. Persoanele care suferă de dureri de spate, gât sau umeri. Persoanele care doresc să îmbunătățească postura și confortul piciorului.

Tehnologii inovatoare pentru o postură corectă: Progetto Postura de la Aboutblu

Ce diferentiaza pantofii profesionali ?

Pentru a putea face diferenta intre pantofii uzuali de duzina si pantofii de protectie profesionali trebuie sa tinem cont ca fiecare om are particularitatile sale constitutive sau dobandite, astfel fiecare are piciorul diferit si mersul personal. Linia de incaltaminte realizata de Aboutblu tine cont de un studiu extins pe parcursul a doi ani impreuna cu un centru specializat care se ocupa de efectele posturii corpului asupra starii generale a organismului si implicit a sanatatii.

Postura corecta sau corectata se poate realiza si cu ajutorul pantofilor de protectie, este concluzia italienilor care au creat cateva modele de talpi si branturi pe care le asociaza pentru a creste confortul oferit de incaltamintea de lucru. Desigur imbunatatirea calitativa se face atat la bocanci cat si la pantofii de protectie, astfel incaltamintea primeste valente anatomice crescute.

Cum actioneaza tehnologia brevetată Biomeccanica®:

 • Talpa cu design ergonomic: Oferă suport optim pentru arcada piciorului și distribuie uniform greutatea corporală.
 • Sistemul brevetat „Active Arch Support”: Susține arcada plantară și previne pronația excesivă, contribuind la o postură corectă.
 • Materialul din brantul cu spumă cu memorie: Se mulează perfect pe forma piciorului, oferind amortizare și confort sporit.

Alte caracteristici inovatoare:

 • Partea superioară : din piele naturala sau microfibra, sunt atent alese pentru a face incaltamintea respirabilă și flexibilă, astfel se adaptează perfect la forma piciorului.
 • Căptușeală antibacteriană: previne apariția mirosurilor neplăcute și menține piciorul uscat.
 • Talpa antiderapantă: Asigură stabilitate și previne accidentele.

Beneficiile utilizării încălțămintei Aboutblu anatomice:

 • Îmbunătățește postura: Reduce durerile de spate, gât și umeri.
 • Reduce oboseala musculară: sau tensiunea din picior fiind reduse, obtinem un plus de confort pe tot parcursul zilei.
 • Previne apariția problemelor ortopedice: Ajută la menținerea unei poziții corecte a coloanei vertebrale.

Incaltamintea anatomica este alegerea ideală pentru:

 • Persoanele care petrec mult timp în picioare.
 • Persoanele care suferă de dureri de spate, gât sau umeri.
 • Persoanele care doresc să îmbunătățească postura și confortul piciorului.
Gasiti articolele ce utilizeaza aceasta tehnologie in gama Panther Aboutblu din site-ul nostru

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart